FAQ's - Alt der er værd at vide!

Kan du ikke finde noget ordentligt svar? Så send os en mail - vi glæder os til at høre fra dig.

For at være på den sikre side anbefaler vi at du booker 2 måneder i forvejen, især hvis det er op til højtider som jul og påske men også i sommerperioden.

Hvis vi har ledige automater kan vi dog sagtens klare meget spotane bestillinger på samme dag. Men generelt jo før jo bedre, især hvis fotoboksen skal brandes skal vi bruge et par dage som minimum, da materialet bliver printet eksternt.

Sammen med ordre bekræftelsen får du også tilsendt en liste med alle de nødvendige informationer vi skal bruge af dig.

Du finder en detaljeret beskrivelse af vores pakker og priser under Priser her på hjemmesiden. Ved længere afstande kan der forekomme kørselspenge. Det indgår dog i dit personlige tilbud som du får tilsendt af os. Som del af alle vores pakker medfølger der ubegrænset antal fotoer og print.

Som regel tager opsætningen ikke længere end 30 minutter. Vi kommer og sætter boksen op, justerer kameraet og blitzen og tager lige et par test print for at være sikker på at alt kører som det skal. Afhentningen tager ikke længere end 15 minutter.

Betjeningen af vores foto-automat er meget enkel og foregår via en touchscreen.

Du trykker på skærmen, seer en real time live-view af dig selv med en count-down, hvorefter automaten tager billederne og printer dem ud. En gennemgang fra start til slut tager ca. 45 sekunder og så står du med dit foto i hånden.

Fotoboksen har som udgangspunkt en neutral hvid farve. Man kan dog helt individuelt designe både skærm-billederne men også selve boksen, som enten kan brandes med folie eller et stof-cover. Alt nødvendig info dertil får du tilsendt sammen med ordrebekræftelsen.

Fotoboksen tilsluttes via et helt almindelig strømstik og har et strømkabel på ca 3 meter.

Fotoautomaten fås både til siddende og stående brug og har dimensioner på henholdsvis 140x45x45 cm og 180x45x45 cm.

Bruger man den siddende version skal man lige medregne lidt plads til siddepladser.

Har man også et backdrop og  evt. en kasse med rekvisitter skal man bruge et areal på omkring 1,5x2 m.

Vores fotobokse fås i to størrelser, til siddende eller stående brug.

Til bryllupper og privatfester plejer folk at foretrække den siddende version da små børn bedre kommer ind i billedet og man måske nemmere kan klemme mange ind i billedet.

Til messer og andet officiel brug plejer den stående version at være mest populær da det som regel går lidt hurtiger og på nogen virker lidt mindre intimt.

Fotoboksen printer billederne direkte på stedet. Du sætter dig bare foran boksen, følger vejledningen på skærmen og efter ca 45 sekunder har du billederene i hånden.

Vores fotobokse fremkalder billeder i højeste kvalitet indenfor tryk og printer på farveægte og UV-resistent fotopapir.

I forhold til hvilken pakke du bestiller kan du hos box a smile helt selv designe dine billeder.

Med Family-pakken får du f. eks. en tekst-linje med farve og font-type efter eget ønske:

Med Festival og Business pakken kan du helt selv designe billederne:

Sammen med ordrebekræftelsen modtager du også vores design-guide som indeholder alle nødvendige informationer. Hvis du har brug for hjælp eller vil have os til at lave det for dig kan vi også sagtens finde ud af det, du siger bare til!

Fotoboksen kan printe strips 2x(5x15 cm) og kort på henholdsvis 10x15 cm, 15x20 cm og 15x23 cm i både tværformat og højkant.

! Strips plejer at være det mest populære valg da maskinen printer 2 stk. ad gangen. Således kan gæsten f. eks. putte et i et fotoalbum og beholde et til sig selv.

På hvert fremkaldt billede finder du en foto-ID kode hvormed du på vores hjemmeside kan downloade billedet i højeste opløsning. Billederne er tilgængelige i 100 dage, hvorefter de permanent bliver slettet fra vores servere.

Som kunde får du også tilsendt et link til samtlige billeder der er blevet taget, der efter ønske også kan genprintes.